να ενα βιντεακι πως να φτιαξετε φτερα νεραιδας!το εχω στειλει στην Δαφνουλα μου,το Μαρακι μου κ την Νενα αλλα ηθελα να το μοιραστω με ολες τις νεραιδουλες μας για να φτιαξουν ολες τα φτερα τους!
να ενα βιντεακι πως να φτιαξετε φτερα νεραιδας!το εχω στειλει στην Δαφνουλα μου,το Μαρακι μου κ την Νενα αλλα ηθελα να το μοιραστω με ολες τις νεραιδουλες μας για να φτιαξουν ολες τα φτερα τους!
?
ενας ανθρωπος πρεπει να ειναι ονειροπολος,οταν τα πραγματα που αγαπαει βρισκονται πολυ μακρια..
κ να η δικη μου προσπαθεια.δεν εχω βαλει ακομα κορδελες γιατι δεν ειχα αλλα προσπαθησα οσο μπορουσα!ολες οι νεραιδουλες να στειλουν τις προσπαθειες τους αν θελουν!
ενας ανθρωπος πρεπει να ειναι ονειροπολος,οταν τα πραγματα που αγαπαει βρισκονται πολυ μακρια..
νεραιδουλες μου βρηκα ροζ τελικα κ εφτιαξα αυτα σημερα.ελπιζω να σας αρεσουν!
κι αλλο βιντεακι με φτερα κοριτσια δειτε το....
?
Ο Θεός δημιούργησε φάρμακα που φύονται στη γη,
κι όποιος είναι σοφός, δεν θα τα αποφεύγει.
Απόκρυφα, Εκκλησιαστής 34: 4
τα εφτιαξα επιτελους!!!ελπιζω να σας αρεσουν!!
εμενα μου πανε??
![]()
εφτιαξα κ εγω μερικα καινουργια.
?
ενα ζευγαρι απο τα νεα φτερα που εφτιαξα!ειναι για μια θεατρικη ομαδα που μου εκανε την τιμη να τους φτιαξω εγω τα φτερα για μια απο τις παραστασεις τους.τους ευχαριστω πολυ ολους!!
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 1 χρήστες.(0 μέλη και 1 επισκέπτες)